Ajankohtaista

 

 

Telelaitetilamme tuotekehitysprojekti on on onnellisesti päätöksessään. Kuvassa näkyvään ensimmäiseen toimittamaamme laitetilaan tullaan sijoittamaan matkapuhelinverkon tukiasemalaitteita. Kysy lisää telelaitetiloistamme!

 

--

Kansainvälisille asiakkaillemme avattu nyt englanninkieliset sivut. Check out our English website!

--

Toisen sukupolven laitesuojarakennus on valmis! Tuote on suunniteltu MastCraftin sisällä alusta lähtien uusiksi. Uusi laitesuoja soveltuu edelleen erinomaisesti tele- ja energiaverkon rakentamisen erilaisiin tarpeisiin. Kysy lisää!

--

MastCraftille on myönnetty CE-merkintäoikeus kantaville teräsrakenteille 11.7.2014. Mastot toimitamme tästä lähtien siis vaatimusten mukaisesti CE-merkittyinä.

--

Myytävänä dieseltrukki HELI CPCD35. Uutta vastaavassa kunnossa. Mukaan jatkopiikit 2,5 metriä. Kysy tarkempia tietoja sähköpostilla tai täältä. Myydään tarpeettomana. MYYTY.

--

Jälleen yksi iso askel on otettu, nimittäin tänään MastCraftille on myönnetty ISO 9001 -laatujärjestelmäsertifikaatti! Sertifikaatin myöntäjä on Bureau Veritas.

--

Ensimmäinen laitetila on valmis! Proto on koko komeudessaan nähtävillä toimipaikassamme. Jos haluat nähdä sen omin silmin, sovi tapaaminen kanssamme. Tervetuloa! Myyntikään ei ole pyöritellyt peukaloitaan protoa odotellessa, ensimmäisen uuden sukupolven laitetilan toimitus on jo sovittu.

--

MastCraft Oy on ostanut Rakennus & Asennuspalvelu Kuju Oy:n suojarakennusliiketoiminnan. Kaupan myötä laajennamme tuote- ja palveluvalikoimaamme merkittävästi sekä nykyisille asiakkaillemme televerkon rakentamisen piirissä, että myös uusille asiakkaille energiaverkon rakentamisen alalla. Ensi vaiheessa tarjoamme teräsrunkorakenteisia ns. Kuju-koppeja, mutta laitesuojarakennusten seuraava sukupolvi on parhaillaan tuotekehityksessä yhteistyössä kumpanimme kanssa. Proto valmistuu näinä päivinä, ja sen myötä laitesuojarakennusten valikoima laajenee myös modulaariseen ja hyvin muunneltavaan suuntaan. Lisätietoja tulossa Tuotteet ja palvelut -sivulle lähiaikoina. Sillä välin kysele tarkemmin asiantuntijoiltamme!

--

Olemme liittyneet Suomen Tilaajavastuu Oy:n Luotettava Kumppani -ohjelmaan. Laatumme on korkealla myös työnantajan velvoitteiden hoitamisessa! Alla mainitut mielenkiintoiset liikut eivät kuitenkaan liity tähän asiaan...

--

MastCraft on tehnyt mielenkiintoisia liikkuja viime aikoina. Lisätietoja luvassa muutaman viikon sisällä, pysy kuulolla!

--

MastCraft Oy toivottaa kaikille yhteistyökumppaneilleen hyvää joulua ja menestystä vuodelle 2013! Tänä vuonna päätimme käyttää joulumuistamisiin varatut rahat kahteen kohteeseen, kotimaisen kulttuurin tukemiseen sekä lastensuojelutyön hyväksi.

--

Tuotantomme on ansaitulla joululomalla viikon 52. Verstaalla on valot päällä taas heti uudenvuoden jälkeen.

--

Varastossamme puretun telemaston runkoa 70 metriä. Tasasivuinen ja kolmikulmainen ristikko on neljän metrin elementeissä, sivun mitta 500 mm. Myydään elementeittäin, ja vaikka tarvittaessa yksittäin. Soveltuu esimerkiksi valomastoiksi, pientuulivoimaloille yms. Kysy lisää!

--

Nettisivuillemme on nyt lisätty Ajankohtaista-osio. Tänne päivitämme yritystämme koskevia uutisia ja tapahtumia, lisäämme linkkejä yms. mielenkiintoisia asioita. Kannattaa käydä tarkistamassa sivumme aika ajoin!

 

         

 in english suomeksi