|  Historia  |  Asiakkaat  Arvot ja lupaukset  |  Tulevaisuus  |  Tiimi  | 
Mastcraft historia

Alussa oli työhanskat, pajavasara ja metalliahjo

MastCraft Oy perustettiin alunperin nimellä Keskipohjanmaan Konekorjaamo vuonna 1948. Yritykseen on kertynyt jo lähes 70 vuoden kokemus metallirakennusalalta. Yritys perustettiin Pohjois-Pohjanmaan kasvukeskukseen Ylivieskaan vastaamaan kehittyvän kaupungin metallituotetarpeisiin. Uuden omistajasuvun myötä MastCraftin ydinosaamiseksi kehittyi 1970-luvun alussa korkeiden teräksisten rakenteiden tuotanto ja asennus. Nykyiset omistajat ovat tämän suvun yrittäjiä jo kolmannessa polvessa, jatkaen MastCraftin perinnettä vahvana teräs- ja verkkorakentamisen osaajana. Yrityksen alkuaikojen jälkeen pajavasaran ohelle on noussut moderni teknologia entisestään tehostamaan perinteistä ammattiosaamista. MastCraft Oy on Ylivieskan vanhimpia edelleen toiminnassa olevia yrityksiä.
  |  Historia   |  Asiakkaat  |  Arvot ja lupaukset  |  Tulevaisuus  |  Tiimi  | 

Suomen suurimmat luottavat MastCraftiinTänä päivänä MastCraftin asiakkaisiin kuuluu Suomen suurimpia teleoperaattoreita, puhelinyhtiöitä ja tietoverkkojen rakentajia. Kasvavana asiakasryhmänä erottuu selkeästi tuulivoimayhtiöt, erityisesti tuulivoiman kehittäjät, sekä muu energiarakentaminen – missä vain MastCraftin ratkaisuja tarvitaan. Tuulivoimapalveluihin MastCraft on panostanut voimakkaasti, ja muodostanut luotettavan kumppaniverkoston, jotta alan asiakkaille voidaan tarjota kattavia tuote- ja palveluratkaisuja. MastCraftin toiminnan kivijalkana ovat pitkäaikaiset, luottamukseen perustuvat asiakassuhteet, joiden arvokkaana lisänä on toimituksia pienempimuotoisten tilausten ja yksittäisten projektien muodossa. MastCraft toimittaa erikoisosaamistaan myös mastoalan suurimmille toimijoille Suomessa ennen kaikkea vaativissa mastotöissä ja asennuksissa. MastCraft toteuttaa asiakkailleen aina tarpeen mukaan räätälöidyt ratkaisut tuotannosta asennukseen ja huoltoon.

 

Kaisanet

Vestia Väisälä
  |  Historia   |  Asiakkaat Arvot ja lupaukset  |  Tulevaisuus  |  Tiimi  | 

MastCraftin arvot ja lupaukset

 


Parasta
laatua

PARASTA LAATUA. MastCraft noudattaa kaikkia alan relevantteja standardeja. Avainsanoina EN 1090 ja EN 1993-3-1. MastCraft on ansainnut luottamuksensa asiakkaidensa keskuudessa täyttämällä ja ylittämällä standardivaatimukset. MastCraft noudattaa mastorakenteissaan Euroopan laajuista Eurocode-järjestelmää. Tärkein MastCraftin toimintaperiaate on valmistaa niin laadukkaita ja kestäviä tuotteita, että asiakas saa rahoilleen parhaan mahdollisen vastineen.


Nopeus ja
tehokkuus

NOPEUS JA TEHOKKUUS – ne ovat valttia myös teräsrakentamisessa. MastCraft sopii yhdessä asiakkaan kanssa tuotteen toimituksen vaiheet ja aikataulutuksen. MastCraftin tuotantoprosessit on suunniteltu palvelemaan asiakkaita myös normaalia pikaisemmilla toimitusajoilla. Tavoitteena on myös toimia asiakkaan suuntaan yhden luukun -periaatteen mukaan. Tämä tarkoittaa, että asiakkaan haasteet ja ongelmat sekä toimitukseen liittyvät muut otetaan mielellään ratkaistavaksi. Toisin sanoen MastCraft haluaa säästää asiakkaan aikaa ja vaivaa, jotta tämä voi keskittyä omaan ydinalueeseensa.


Työn iloa

TYÖN ILOA. Yritys on juuri niin hyvä kuin työntekijänsäkin. MastCraft arvostaa henkilökuntansa ammattitaitoa ja panostaa paljon henkilöstön hyvinvointiin. MastCraft on työnantajana turvallinen, luotettava ja joustava. Hyvinvoiva henkilöstö on sitoutuneempaa ja on valmis joustamaan myös toiseen suuntaan mikäli asiakkaan tilanne niin vaatii. MastCraftilla hyvin tehty työ on kunnia-asia.


Lupaus
on lupaus

LUPAUS ON LUPAUS. Vastuu asiakkaan onnistumisesta on MastCraftille tärkeää. Tämä vaatii tarkkuutta, täsmällisyyttä ja vahvaa ammattitaitoa - ennen kaikkea pitämistä kiinni sovituista asioista. Tavoitteiden saavuttamiseen tarvitaan joskus koviakin panostuksia, mutta MastCraft ei levähtele asiakkaan ajalla. Hitsipillin kipinät valaisevat silloin tällöin Ylivieskan tummenevaa iltaa, jotta asiakas saa toimituksen sovitulla sisällöllä, parhaalla laadulla ja sovittuun aikaan mennessä. MastCraft on sanojensa mittainen.


Asiakas on
ykkönen

ASIAKAS = 1. Joustavat toiminnot MastCraftin tuotannossa takaavat asiakaslähtöisen toimintatavan. Yritystoiminnan periaatteena alusta alkaen ovat olleet asiakkaan lähtökohtien ja aikataulujen kunnioittaminen. Oli tarpeenasi komponenttitilaus, kausihuolto tai avaimet käteen -kokonaistoimitus – onnistuu!  
  |  Historia   |  Asiakkaat Arvot ja lupaukset  |  Tulevaisuus  |  Tiimi  | 

MastCraft kehittyySukupolvenvaihdoksen myötä MastCraft kehittyy edelleen. Olemassa olevien asiakkaiden ja tuoteryhmien säilyessä niiden rinnalle nousevat entistä voimakkaammin rakenneratkaisut teollisuudelle ja energiatuotantoon –kaupalliseen tuulivoimaan, ydinvoimarakentamiseen ja sähköverkkoyhtiöille. MastCraftin tuoteportfolio kasvaa uusilla tuotteilla, joita ovat muun muassa valomastot, kaupunkimastot, pientuulivoimamastot ja korkeajännitelinjojen rakenteet. MastCraftin uusin tuote on tuulimittausmasto, joita on mahdollista
myös vuokrata. Tuulivoimapalveluihimme kuuluvat myös alan työsuoritukset; asennamme erilaiset mittauslaitteistot ammattitaitoisesti, sekä toimitamme tarvittavat puomit ja kiinnikkeet. Kumppaniemme kanssa yhteistyössä palvelemme tuulivoimahankkeiden kaikissa vaiheissa. Kysy lisää!

MastCraftin televerkoille suunnittelemat kaupunkien kiinteistökohderatkaisut ovat todella uuden sukupolven mastotuotteita. Kattomastot ja antennitelineet ovat toiminnoiltaan kestäviä ja asennuksen osalta vaivattomia. MastCraftin innovaatioita ovat myös pienemmät komponentit, erilaiset kiinnikkeet sekä masto- ja kiinteistökohteiden kiinnitysraudat. Jatkuva tuotekehitys ja kokenut henkilöstö takaavat tuotteiden olevan käytännössä testatut ja toimiviksi todetut.

Tuoteportfolion laajentamisen lisäksi MastCraft palvelee asiakkaitaan entistä paremmin mm. tuotteisiin liitettävien suunnittelu- ja huoltopalveluiden avulla. Rakentamisalalla mm. viranomaissuuntaan ollaan kontaktissa useassa vaiheessa yksittäisen projektin kuluessa, MastCraft hallitsee ja hoitaa tarvittaessa myös tämän puolen. MastCraft jatkaa pitkien asiakassuhteidensa vaalimista laajenevalla palveluvalikoimalla ja toivottaa uudet asiakkaat mukaan niin Suomessa kuin kansainvälisestikin!

MastCraft haluaa olla alansa johtavia toimijoita. Siksi MastCraft kuuluu muun muassa Teräsrakenneyhdistykseen, ja toimii sen mastojaoston aktiivisena jäsenenä. Näin MastCraft varmistuu toimintansa ajanmukaisuudesta, ja on kehittämässä mastorakentamisen tulevaisuutta osana eurooppalaista standardisointijärjestelmää.

Toiminnan laatu, jatkuva kehitys ja asiakkaiden odotuksiin vastaaminen varmistetaan jatkossakin. Tätä jatkuvaa kehitystä edustaa mm. heinäkuussa 2014 saatu kantavien teräsrakenteiden CE-merkintäoikeus.

Tulevaisuus - Mastcraft
  |  Historia   |  Asiakkaat Arvot ja lupaukset  |  Tulevaisuus  |  Tiimi  | 
 

Mastcraft tiimi

 

         
OLLI SEPPÄLÄ TIMO PÄLLI

 

Tehtävä: toimitusjohto, numeroniilo
Visio: MastCraft on Suomen mastoalan edelläkävijä
Olli Ollista: "Koville miehille kovia hommia!"
Timo Ollista: "Mahtavaa, että on mukana mies, joka ymmärtää maailmasta muutakin kuin mastorakentamista!”

Olli on koulutukseltaan teollisuusekonomi ja ollut MastCraftilla kesätöissä nuorena poikana ja opiskeluaikoinaan jo kauan. Muutaman vuoden inspiraatiotauon jälkeen Olli palaa MastCraftiin, tällä kertaa omistajaksi ja toimivaan johtoon vuoden 2012 alusta alkaen.

Ollilla on vahva kiinnostus toimintojen ja järjestelmien kehittämiseen sekä numeroiden pyörittämiseen. Hän vastaakin MastCraftilla myynnistä, taloudesta ja hallinnosta. Olli ei häpeäkseen uskalla kiivetä mastoon, vaan intoilee enemmän Excelistä. Ihmiset ovat kehittyväisiä, niin myös Olli. Nykyään hänetkin saattaa nähdä mastossa, jos vain muut malttavat luovuttaa kiipeämisvuoronsa!

Luonteeltaan Olli on harkitseva, suoraselkäinen, aikaansaava, innostunut, määrätietoinen, tavallinen suomalainen ja ylivieskalainen mies, joka arvostaa hyvin tehtyä työtä kaikissa muodoissaan. Ja erityisesti jos ja kun se tehdään kovalla ammattitaidolla. Olli arvostaa myös rempseää meininkiä ja huumorin pilikettä silimäkulumasa.

 

Tehtävä: tuotannon johto, teräsrakennemies
Visio : haaveilee omistavansa yrityksen, joka on yksi Suomen halutuimmista työpaikoista
Timo Timosta: ”Fyysinen rasitus on pelkästään hyvästä!”
Olli Timosta: ”Timo on todella kova ammattimies mastoalalla. Osaa suunnitella, rakentaa ja asentaa maston kuin maston.”

Timo on pohjakoulutukseltaan levyseppä-hitsaaja, josta hän on jatkanut opintoja aikuisiällä kone- ja tuotantotalouden insinööriksi. Vastikään Timo on valmistunut töiden ohessa rakennusinsinööriksi/rakennesuunnittelijaksi. Timo on ollut MastCraftilla töissä koko elämänsä ja hänellä onkin vankka käytännön kokemus alalta.

Timo on luonteeltaan pitkäjänteinen, positiivinen ja todella periksiantamaton Pelle Peloton ja on erittäin kiinnostunut suunnittelemaan uusia ja kehittämään olemassa olevia tuotteita. Hän vastaakin operatiivisen johdon ohella myös MastCraftin jatkuvasta tuotekehitystyöstä.

Timo on harrastanut urheilua aktiivisesti yli 20 vuotta. Tärkeimpänä laijna on jääkiekko ja joukkueen kapteenina toimiminen. Timo on myös työporukan kapteenina joustava, rauhallinen, aito ja helposti lähestyttävä. Timo myöntää omat virheensä, joita harvoin kylläkin ilmenee.. Ja muidenkin virheet vastaanotetaan vihellellen, ne ovat oppia tulevaisuuteen.

 

         

 in english suomeksi